Kahvila & leipomo

Parasta persokertuille

Puistolan valoisa kahvila tarjoaa hurmaavia herkkuja niin suolaisen kuin makean ystävälle. Artesaanijäätelö, oman kivijalkaleipomon tuotteet ja tuorepaahdettu, vastajauhettu kahvi houkuttelevat paikalle koko kulmakunnan persokertut. Leipomotuotteita voit ostaa myös verkkokaupastamme!

rouheat Joululeivät, olkaa hyvä!

Tähdenpyörittäjän joululimppu, mallasleipä, taateli-suklaakakku, aito juureen leivottu hapanjuurileipä… Vain parasta sinun joulupöytääsi! Ennakkotilaa joulun leivät verkkokaupastamme tai käy tilaamassa paikan päällä 16.12. mennessä ja nouda Kauppahallin leipomopuodista! Ennakkomäärät ovat rajoitettuja,
kannattaa toimia heti!
Lisätiedustelut:
Kauppahallin leipomopuoti: 040 663 5475
Puistolan kahvila & leipomo: 040 194 9049

meillä tehty jäätelö

Omatekoinen artesaanijäätelömme ihastuttaa vaihtuvilla mauillaan makean ystäviä.
Päivän jäätelömaut löydät kahvilasta – tule löytämään uusi suosikkijäätelösi!

Hyvää herkkusuille!

Puistolan kivijalkaleipomo sijaitsee yli satavuotiaan rakennuksen kellarissa. Se on toimintamme sydän: leipuri-kondiittorimme aloittaa työnsä aamuvarhaisella valmistelemalla tulevan päivän makeat ja suolaiset herkut.

Tarjoilut juhliin tilauksesta

Leipuri-kondiittorimme leipovat juhlaasi yksilölliset tarjoilut, oli kyseessä sitten kihlajaiset, karonkka tai kesäjuhla! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhlapöytä. Soita päiväsaikaan ma-pe klo 9-13 p. 040 194 9049 tai lähetä sähköpostia!

juurta jaksain leivotut Leivät

Makeaa mallasleipää, vatsaystävällistä ja herkullista hapanjuurileipää, yli 100 vuotiaseen ruisjuureen leivottua ruisleipää ja maukasta vuokaan leivottua paahtoleipää saat päivittäin Oulu Kauppahallin leipämyymälästämme. Kivijalkaleipomomme leivät voit varata myös etukäteen lähettämällä sähköpostia ja voit noutaa ne myös kahvilasta jos Kauppahalliin et ehdi!