Kahvila & leipomo

Parasta persokertuille

Puistolan valoisa kahvila tarjoaa hurmaavia herkkuja niin suolaisen kuin makean ystävälle. Artesaanijäätelö, oman kivijalkaleipomon tuotteet ja tuorepaahdettu, vastajauhettu kahvi houkuttelevat paikalle koko kulmakunnan persokertut. Leipomotuotteita voit tilata myös kotiisi!

meillä leivottua, olkaa hyvä!

Kahvilassamme voit nauttia aamiaista, tuorepaahtokahvia, erikoiskahveja tai kesyttää makean himoa taitavien kondiittori-leipureiden taidon näytteitä nauttien: muun muassa macanronsit, leivokset, croissantit. Vitriinissä mm. oman leipomomme täyttettyjä leipiä pikkunälkään tai suolaisen nälän taltuttamiseen. Tervetulua enkkomikaffelle ja örfiilarille!
Puistolan kahvila p. 020 792 8211

meillä tehty jäätelö

Omatekoinen artesaanijäätelömme ihastuttaa vaihtuvilla mauillaan makean ystäviä.
Päivän jäätelömaut löydät kahvilasta – tule löytämään uusi suosikkijäätelösi!

Artesaanijäätelö
Hyvää herkkusuille!

Puistolan kivijalkaleipomo sijaitsee yli satavuotiaan rakennuksen kellarissa. Se on toimintamme sydän: leipuri-kondiittorimme aloittaa työnsä aamuvarhaisella valmistelemalla tulevan päivän makeat ja suolaiset herkut.

Tarjoilut juhliin tilauksesta

Leipuri-kondiittorimme leipovat juhlaasi yksilölliset tarjoilut, oli kyseessä sitten kihlajaiset, karonkka tai kesäjuhla! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen juhlapöytä. Soita päiväsaikaan ma-pe klo 9-13 p. 040 194 9049 tai lähetä sähköpostia!

juurta jaksain leivotut Leivät

Makeaa mallasleipää, vatsaystävällistä ja herkullista hapanjuurileipää, yli 100 vuotiaseen ruisjuureen leivottua ruisleipää ja maukasta vuokaan leivottua paahtoleipää juuri sinulle leivottuna! Kivijalkaleipomomme leivät voit varata etukäteen lähettämällä sähköpostia leipomoon hyvissä ajoin!