Tilavaraukset

Ylittämättömiin tapahtumiin

Haluatko järjestää unohtumattomat illanistujaiset tai kokouksen joka motivoi ja innostaa? Yli satavuotiaan Puistolan talon kellariholvien tilat ja kabinetit tarjoavat mieleenpainuvat puitteet tapahtumallesi. Valmistamme tilaisuuteesi tarjottavat sesonkien vaihtuvista raaka-aineista klassisen keittiön opein pikantilla pohjoisen otteella. Lisäksi valitsemme menuihin viinit, jotka tekevät makukokemuksesta yhtenäisen.

Kun me vastaamme palvelusta, sinä voit keskittyä viihtymiseen tai viihdyttämiseen. Tutustu räätälöityihin paketteihin tai pyydä tarjous!

Viinikellarin ja Junneliuskabinetin lisäksi voit varata käyttöösi myös koko alakerran kellarisalin viinikellarilla tai ilman! Jokaiselle poppoolle löytyy sopiva tila Puistolasta – ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, räätälöimme tilaisuuden teille sopivaksi.

Viinikellari-kabinetti

KOKOUS 12 HLÖ / ILLALLINEN 16 HLÖ

Ainutlaatuinen viinikellarimme palvelee sinua monin tavoin – räätälöityjen viinitastingien lisäksi tila sopii 12 hengen kokous- ja koulutuskäyttöön sekä yksityisluontoisiin illallistilaisuuksiin ja perhejuhliin maksimissaan 16 hengen seurueille.

Viinikellarissa on av-välineistö ja suojattu wifi-yhteys sekä tarvittaessa fläppitaulu.

Junnelius-kabinetti

Kokous 20–30 hlö / illallinen 36 hlö

Viehättävä Junneliuskabinetti on käytettävissä kokous- ja koulutustilaisuuksiin 20–30 hengen seurueille arkisin klo 8–16. Tarjoilemme tilaisuuteesi toiveesi mukaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Illalliskäytössä tila soveltuu maks. 36 hengelle ja on varattavissa aukiolopäivinämme.

Kabinetissa on av-välineistö (valkokangas ja dataprojektori), suojattu wifi-yhteys sekä tarvittaessa fläppitaulu.

kellarisali

istuva lounas/illallinen n. 66 HLÖ

Tunnelmallinen Kellarisali on oiva suurempiin illanistujaisiin tai juhliin kihlajaisita karonkoihin. Kellarisalin voi varata yhdessä Junneliuskabinetin kanssa, jolloin tilaan mahtuu noin 66 henkeä. Ilman Junneliuskabinettia saliin mahtuu noin 30 henkeä, ja se on oiva myös pienempiin tilaisuuksiin!

Pyydä tarjous

Kun me vastaamme palvelusta, sinä voit keskittyä viihtymiseen tai viihdyttämiseen. Tutustu kabinettilistaamme tai pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö