Winemaker dinner

Täydellisiä makupaletteja

Unelmainen viinimenu, viinintuottajan asiantuntija tietopaketteineen, täydellisesti räätälöidyt annokset ja sinä, kaikki yhdessä! Puistolassa toteutetut winemaker dinner -illalliset yhdistävät viinitietouden ja -maistelun herkulliseen ruokaan ja taattuun tunnelmaan.

Ole kuulolla seuraavasta winemaker dinner -kokonaisuudesta, kerromme siitä täällä ja sosiaalisen median kanavissamme – edellisellä kerralla ilta myytiin loppuun päivässä! Toivomme, että pääsemme toteuttamaan seuraavan Winemaker dinner -illan mahdollisimman pian. Nyt odotamme kuitenkin, että maailmanlaajuinen koronatilanne tasaantuu ja että matkustaminen sallitaan ja se on turvallista!

Ota somekanavamme seurantaan: palaamme herkullisen, kokonaisvaltaisen viini-illan kanssa mahdollisimman pian!

viinintekijän illallinen

Tammikuussa 2020 Puistolassa järjestetty winemaker dinner -ilta toteutettiin yhteistyössä viinitalojen Serego Alighieri sekä Masi Agricola vientipäällikkö ja viiniasiantuntija Massimiliano Dalla Fiorin sekä Winestate Pron kanssa. Legendaarisen italialaisen viinitalo Masin asiantuntijan johdolla nautiskeltiin kuusi viiniä ja viisi keittiömme loihtimaa suussasulavaa ruokalajia.