Ohita ja mene suoraan pääsisältöön
VerkkokauppaanCreated with Sketch. Leipomokauppa
Varaa pöytä

Tapahtumat

Kuulumiset / 3.8.2023

Pop up -samppanjabaari, kuplia ja kulttuuria!

Taiteiden yö lähestyy, tule nauttimaan sen tunnelmasta meille Puistolaan! Pop up -samppanjabaarimme kuplii iloisesti kahvilamme puolella klo 16–22, ja illan pirskahtelevasta musiikista vastaa DJ Yari klo 17–21. Katamme tarjolle myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa:Pohjois-Pohjanmaan tapakset – ”Poppaset” 12 €sis. kolme pientä suupalallista paahdetun leipäsen päällä: kasvis, kala ja lihaMakeat ”Poppaset” 8 € Katutason ravintolasalissa […]

Lue lisää
Kuulumiset / 25.4.2023

Viiden vinkeän roseeviinin tasting 9.5.

Puistolan kahvilan puolella maistellaan kevään kunniaksi raikkaita roseeviinejä tiistaina 9.5. klo 19 alkaen. Roseeviinien kepeään maailmaan meidät johdattaa viiniasiantuntija Katariina Immonen Winestatelta. Maistelussa on mukana viisi viiniä (6 cl/viini), mm. Viinilehden vuoden roseeviini Villa Wolf Pinot Noir Rosé ja yksi kuplivaisempikin vaaleanpunainen juoma, Canevelin talon Rosée Prosecco, joka on Italiassa synonyymi laadukkaalle Valdobbiadenen proseccolle. Maistelun […]

Lue lisää
Kuulumiset / 19.4.2023

Äitienpäiväbrunssi 14.5.

Juhlitpa äitienpäivää minkä kokoisella joukolla tahansa, takuuvarma juhlapäivän hitti on sen seitsemän (ja useammankin) sortin herkullinen brunssi! Sitä tarjoilemme sunnuntaina 14.5. klo 11–18 (viimeinen kattaus klo 15.45). Valmistamme herkut omassa keittiössämme ja leipomossamme suurella rakkaudella kuin omille äideillemme ja mummeillemme. Siis vain parasta pöytään on luvassa, tervetuloa!

Lue lisää
Kuulumiset / 4.4.2023

Vappubrunssi 30.4.

Tänä vuonna Puistolan rakastettua vappubrunssia herkutellaan poikkeuksellisesti jo vappuaattona. Sen sijaan makuelämysten osalta poikkeuksia ei ole luvassa – herkkumme nostattavat perinteiseen malliin iloisen juhlatunnelman kattoon ja korkeammallekin. Vapun parhaat palat tarjoilemme klo 11–18 (viimeinen kattaus klo 15.45), tervetuloa! Vappupäivänä 1.5. kahvilamme on avoinna klo 11–18, ja ravintolan puolella paistelemme pahuksen hyviä artesaanipizzojamme nautittaviksenne klo 12–19!

Lue lisää
Kuulumiset / 13.3.2023

Filippiiniläinen brunssi 1.4.2023

Puistolan rakastetut ja kovasti kaipaillut brunssit tekevät paluun! Tervetuloa aitojen filippiiniläisten makujen äärelle lauantaina 1.4.2023 klo 10–14. Tutustu menuun ja tee pöytävaraus

Lue lisää
Kuulumiset / 15.11.2021

Wine & Bubbles Lounge

Torstaina Puistolan kahvilassa nautitaan kuplivasta ja hersyvästä viinistä sellaisenaan tai palan painikkeen kera. Olkoot ne sitten etkot, jatkot tai muuten vaan fiilistelyä pimenevässä ja joulua odottavassa marraskuun illassa, hyvässä seurassa! Kuplivasta musiikista vastaa DJ Yari. Illassa mukana on viiniasiantuntija Katariina Immonen Winestatelta esittelemässä Puistolaan valittua uutta talon samppanjaa!Tervetuloa hersyvän kuplivaan iltaan!

Lue lisää
Kuulumiset / 1.10.2020

Kuohuvaa ja kabareeta -pikkujoulusoirée

Kimaltavaan vaaleanpunaiseen pakettiin kääritty kupliva pikkujoulusoirée Kuohuvaa ja kabareeta valloittaa Puistolan lauantaina 28.11. Tutustu illan kulkuun ja varaa paikkasi eksklusiiviseen pikkujouluelämykseen viinin ja kabareetaiteen ystäville!

Lue lisää
Kuulumiset / 15.9.2020

Uusi Puistola on auki

Remontoitu Puistola palvelee taas entistä ehompana, sillä kesällä toteutettu remonttimme on saatu päätökseen, ja nyt herkkusuut saavan taas mahansa täyteen.

Lue lisää
Takaisin ylös