Pahuksen hyvää!
Oululaisen pizzeriaklassikko Cantinan pizzat syödään nyt Puistolassa. Pizzamme kumartavat kulttuureja, joista ovat kotoisin: pääset aidolle makumatkalle pahuksen hyvien pizzojen kanssa! Tutustu pizzalistaamme ja Cantinan pizzojen herkullisiin perusteisiin.
herkuttele myös kotona: pizzaa take awayna
Pahuksen hyvää pizzaa saat myös mukaasi. Take away -tyylin herkuttelu on helppoa, sillä pizzat voit tilata puhelimella ja noutaa nopeasti ravintolasta – ilman jonoja tai odottelua!
Tilaa Puistolan artesaanipizzat numerosta
020 792 8210
ja nouda ravintolasta!

Aidossa napolilaisessa vähemmän on enemmän. Pääosassa ovat maukas, napolityyliin leivottu pohja, tasapainoinen tomaattikastike ja huolella valitut laadukkaat täytteet. Paiston kruunaa modernisoitu Pompeii-tyyppinen kaasu/puulämmitteinen hybridiuuni.
Gluteeniton pohja 3,50 € / pizza. Gluteenittomia pizzapohjia on saatavana vain rajoitetusti. Varmista saatavuus tilamaalla ennakkoon hyvissä ajoin, viim. edellisenä päivänä! Paistamme gluteenittomat pizzat samoissa uuneissa ritilän päällä kuin normaalit pizzamme. Pizzan levitykseen käytämme riisijauhoja!
Napolipizzan jakaminen/paloittelu lisähintaan 1,50€.
Käyttämämme tuoremozzarellajuusto on vähälaktoosinen juusto. Napolipizza on mahdollista saada laktoosittomalla mozzarellajuustoa tai vegaanisella juustolla.
Napoli white -pizzat ovat valkoisia pizzoja eli ne tehdään ilman tomaattikastiketta – herkullisen erilaista! Pizzat saavat kruununsa tarkasti valituista, laadukkaista täytteistä ja aateloidaan Pompeii-tyyppisen kaasu/puulämmitteisen hybridiuunin maukkaassa lämmössä.
Gluteeniton pohja 3,50 € / pizza. Gluteenittomia pizzapohjia on saatavana vain rajoitetusti. Varmista saatavuus tilamaalla ennakkoon hyvissä ajoin, viim. edellisenä päivänä! Gluttenittomat pizzat paistamme samassa uunissa normaalien pizzojen kanssa ritilän päällä. Pizzojen levitykseen käytämme riisijauhoja.
Napolipizzan jakaminen/paloittelu lisähintaan 1,50€.
Käyttämämme tuoremozzarellajuusto on vähälaktoosinen juusto.
Napolipizza on mahdollista saada laktoosittomalla mozzarellajuustoa tai vegaanisella juustolla.
Rapakon takana kaikki on suurempaa! Pizzakin on paksumpi, juustoisempi ja tuhdimpi. New yorkerit ovat halkaisijaltaan 40-senttisiä, joten niistä riittää vaikka kahdelle. Kuten Nycissä, pizzat viipaloidaan valmiiksi kuuteen palaan ja syödään sormin.
Kaikki pizzat saatavilla myös laktoosittomalla mozzarellalla tai vegaanisella juustolla.
New York pizzoja ei voi saada gluteenittomana!
Cantinassa voit kokea kaiken maailman pizzakulttuurit! Jos napolilainen ruokaperinne ja New Yorkkerit ovat jo tuttuja, maista vaikka Pappapizzaiolon ideoima viikon tai kuukauden Spessu pizza tahi ”vanhan vanhan Cantinan tyylinen” Retro pizza Prosciutto.
Kaikki pizzat saatavilla myös laktoosittomalla mozzarellalla tai vegaanisella juustolla.
Varaa pöytä
Pizzojemme perusta on juureva ja luonnollisesti kohotettu taikina sekä Italiasta tuomamme vehnäjauho. Mantovalainen Molino Magri jauhaa jauhot tilauksestamme, mikä takaa niiden tuoreuden ja parhaat käyttöominaisuudet. Italialaisen Bedigno-tuottajan lihajalosteet, kuten parmankinkun, Speckin, Italian kinkun ja salamin sekä mausteisen napolinmakkaran, tuomme myös itse maahan.
Cantinassa voit kokea kaiken maailman pizzakulttuurit perinteisistä napolilaisista ja tuhdeista New Yorkereista calzoneihin ja jaettavaan roomalaiseen pizzalankkuun. Perinteisiin napolilaisiin pizzoihin kuuluu tomaattikastike, Napoli white -pizzat taas tehdään ilman. Vaihtuvat spesiaalipizzat ihastuttavat erikoisemmillakin yhdistelmillä – suosikkisi löydät vain maistamalla!