Artesaanipizza

Pahuksen hyvää!

Oululaisen pizzeriaklassikko Cantinan pizzat syödään nyt Puistolassa. Pizzamme kumartavat kulttuureja, joista ovat kotoisin: pääset aidolle makumatkalle pahuksen hyvien pizzojen kanssa! Tutustu pizzalistaamme ja Cantinan pizzojen herkullisiin perusteisiin.

herkuttele myös kotona: pizzaa take awayna

Pahuksen hyvää pizzaa saat myös mukaasi. Take away -tyylin herkuttelu on helppoa, sillä pizzat voit tilata puhelimella ja noutaa nopeasti ravintolasta – ilman jonoja tai odottelua!

Tilaa Puistolan artesaanipizzat numerosta

020 792 8210

ja nouda ravintolasta!

Varaa pöytä

Parempaa pizzaa saa hakea!

Pizzojemme perusta on juureva ja luonnollisesti kohotettu taikina sekä Italiasta tuomamme vehnäjauho. Mantovalainen Molino Magri jauhaa jauhot tilauksestamme, mikä takaa niiden tuoreuden ja parhaat käyttöominaisuudet. Italialaiset lihajalosteet, kuten parmankinkun, Speckin, Italian kinkun ja salamin sekä mausteisen napolinmakkaran, tuo maahan yhteistyökumppanimme.

Cantinassa voit kokea kaiken maailman pizzakulttuurit perinteisistä napolilaisista tuhteihin New Yorkereihin. Perinteisiin napolilaisiin pizzoihin kuuluu tomaattikastike, Napoli white -pizzat taas tehdään ilman. Vaihtuvat spesiaalipizzat ihastuttavat erikoisemmillakin yhdistelmillä – suosikkisi löydät vain maistamalla!