Viinilista

Päivän pelastukseksi

Tervetuloa siemailemaan punaisia, valkoisia ja pirskahtelevia ihanuuksia! Jokaisen päivän pelastuksena voit tulla nauttimaan lasillisen laatuviiniä aina iltamyöhään asti! Välitön tunnelma ottaa jokaisen vastaan avosylin, olitpa sitten treenattu maistelija tai vasta-alkaja viinien kanssa. Lasillisen voit nauttia sellaisenaan tai kera palanpainikkeen missä vain ravintolassamme – Puistolan viinibaari syntyy fiiliksestä!

Viinilistamme antimet

Taiten valitut

Puistolan viinivalikoima sisältää rakastettuja suosikkeja sekä tasaisin väliajoin ilahduttavia uutuuksia. Viiniemme valikointi hoituu pieteetillä ja intohimolla. Tutustumme laajasti eri maahantuojakumppaneihin sekä heidän portfolioihinsa, käymme tastingeissa ja valikoimme juuri Puistolaan sopivat viinit. Enemmän kuin isot ja tunnetut viinintuottajat meitä kiehtovat pienet, laadukkaat viinintekijät sekä heidän filosofiansa juomien takana.

Ammattitaitoamme syvennämme jatkuvasti käymällä opintoretkillä paitsi Suomessa, myös vierailemalla viinitiloilla ulkomailla. Jokaiselle asiakkaalle haluamme tarjota juuri tiettyyn hetkeen ja tilaisuuteen sopivan, täydellisen viinin.

Parhaiten viinin kanssa sopii nautiskelu!