Pahuksen hyvää!
Oululaisen pizzeriaklassikko Cantinan pizzat syödään nyt Puistolassa. Pizzamme kumartavat kulttuureja, joista ovat kotoisin: pääset aidolle makumatkalle pahuksen hyvien pizzojen kanssa! Tutustu pizzalistaamme ja Cantinan pizzojen herkullisiin perusteisiin.
herkuttele myös kotona: pizzaa take awayna
Pahuksen hyvää pizzaa saat myös mukaasi. Take away -tyylin herkuttelu on helppoa, sillä pizzat voit tilata puhelimella ja noutaa nopeasti ravintolasta – ilman jonoja tai odottelua!
Tilaa Puistolan artesaanipizzat numerosta
020 792 8210
ja nouda ravintolasta!
Aidossa napolilaisessa vähemmän on enemmän. Pääosassa ovat maukas, napolityyliin leivottu pohja, tasapainoinen tomaattikastike ja huolella valitut laadukkaat täytteet. Paiston kruunaa modernisoitu Pompeii-tyyppinen kaasu/puulämmitteinen hybridiuuni.
Gluteeniton pohja 3,50 € / pizza. Gluteenittomia pizzapohjia on saatavana vain rajoitetusti. Varmista saatavuus tilaamalla gluteeniton pizzapohja ennakkoon hyvissä ajoin, viim. edellisenä päivänä klo 9:00 mennessä joko varauksen yhteydessä (lisätiedoissa) tai myös sähköpostilla info@ravintolapuistola.fi
Paistamme gluteenittomat pizzat samoissa uuneissa ritilän päällä kuin normaalit pizzamme. Pizzan levitykseen käytämme riisijauhoja!
Napolipizzan jakaminen/paloittelu lisähintaan 1,50€.
Käyttämämme italialainen fior di latte -mozzarellajuusto sisältää laktoosia.
Napolipizza on mahdollista saada laktoosittomalla mozzarellajuustolla (New York pizzoissa käytetään tätä mozarellajuustoa)
tai vegaanisella juustolla.
Napoli white -pizzat ovat valkoisia pizzoja eli ne tehdään ilman tomaattikastiketta – herkullisen erilaista! Pizzat saavat kruununsa tarkasti valituista, laadukkaista täytteistä ja aateloidaan Pompeii-tyyppisen kaasu/puulämmitteisen hybridiuunin maukkaassa lämmössä.
Gluteeniton pohja 3,50 € / pizza. Gluteenittomia pizzapohjia on saatavana vain rajoitetusti. Varmista saatavuus tilaamalla gluteeniton pizzapohja ennakkoon hyvissä ajoin, viim. edellisenä päivänä klo 9:00 mennessä joko varauksen yhteydessä (lisätiedoissa) tai myös sähköpostilla info@ravintolapuistola.fi
Paistamme gluteenittomat pizzat samoissa uuneissa ritilän päällä kuin normaalit pizzamme. Pizzan levitykseen käytämme riisijauhoja!
Napolipizzan jakaminen/paloittelu lisähintaan 1,50€.
Käyttämämme italialainen fior di latte -mozzarellajuusto sisältää laktoosia.
Napolipizza on mahdollista saada laktoosittomalla mozzarellajuustolla (New York pizzoissa käytetään tätä mozarellajuustoa)
tai vegaanisella juustolla.
Rapakon takana kaikki on suurempaa! Pizzakin on paksumpi, juustoisempi ja tuhdimpi. New yorkerit ovat halkaisijaltaan 40-senttisiä, joten niistä riittää vaikka kahdelle.
New York pizzojen mozzarellajuusto on laktoositon juusto. Saatavilla on myös vegaanista juustoa.
New York pizzoja ei voi saada gluteenittomana!
Cantinassa voit kokea kaiken maailman pizzakulttuurit! Jos napolilainen ruokaperinne ja New Yorkkerit ovat jo tuttuja, maista vaikka Pappapizzaiolon ideoima viikon tai kuukauden Spessu pizza tahi ”vanhan vanhan Cantinan tyylinen” Retro pizza Opera.
Gluteeniton pohja 3,50 € / pizza. Gluteenittomia pizzapohjia on saatavana vain rajoitetusti. Varmista saatavuus tilaamalla gluteeniton pizzapohja ennakkoon hyvissä ajoin, viim. edellisenä päivänä klo 9:00 mennessä joko varauksen yhteydessä (lisätiedoissa) tai myös sähköpostilla info@ravintolapuistola.fi
Paistamme gluteenittomat pizzat samoissa uuneissa ritilän päällä kuin normaalit pizzamme. Pizzan levitykseen käytämme riisijauhoja!
New Yorkerin mozzarellajuusto on laktoositonta joka voidaan halutessasi vaihtaa fior di latte -juuston tilalle.
Vegaanista juustoa on myös saatavana.
Varaa pöytä
Pizzojemme perusta on juureva ja luonnollisesti kohotettu taikina sekä Italiasta tuomamme vehnäjauho. Mantovalainen Molino Magri jauhaa jauhot tilauksestamme, mikä takaa niiden tuoreuden ja parhaat käyttöominaisuudet. Italialaiset lihajalosteet, kuten parmankinkun, Speckin, Italian kinkun ja salamin sekä mausteisen napolinmakkaran, tuo maahan yhteistyökumppanimme.
Cantinassa voit kokea kaiken maailman pizzakulttuurit perinteisistä napolilaisista tuhteihin New Yorkereihin. Perinteisiin napolilaisiin pizzoihin kuuluu tomaattikastike, Napoli white -pizzat taas tehdään ilman. Vaihtuvat spesiaalipizzat ihastuttavat erikoisemmillakin yhdistelmillä – suosikkisi löydät vain maistamalla!