Kuulumiset / 1.10.2020

Kuohuvaa ja kabareeta -pikkujoulusoirée

Kupliva pikkujoulusoirée Kuohuvaa ja kabareeta valloittaa Puistolan lauantaina 28.11. Tutustu illan kulkuun ja varaa paikkasi lunastamalla lippu. Luvassa on häikäisevää burleskitaidetta, viehkeää viiniä ja tietenkin taattua tunnelmaa!

Illan aikana nautitaan kolmea erilaista kuohuviiniä ja nautitaan viidestä upeasta burleskiesityksestä! Voit myös ostaa itse lisää kuplivaa sekä pieniä suolaisia makupaloja. Puistolan lavalla nähdään upeat Kinky Carnival Burlesquen burleskitaiturit Lala L’More, Salomé Shangri-La sekä Ruby La Rouge. Illan juontaa Oulun burleskitaivaan nouseva tähti Eva Euforia, ja lavalla avustaa kipakka taskuraketti Karma. Lue lisää illasta soiréen Facebook-tapahtumasta.

Tilaisuus järjestetään Puistolan kahvilassa yksityistilaisuutena. Varsinainen show starttaa klo 20, mutta tilaan pääsee fiilistelemään ja varaamaan parhaat paikat jo klo 19.15. Mikäli saavutte paikalle neljän hengen porukalla ja olette nopeita, voitte päästä teille varatuille paikoille: sillä ensimmäiset suuremmat seurueet saavat mahdollisuuden varata pöydän! Mainitsethan neljää tai useampaa lippua varatessasi verkkokaupan ”Lisätietoja”-osiossa pöytävaraustoiveestasi.

Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten toimi heti!