Kuulumiset / 30.5.2024

Paska Kaupunnin parhaat ravintolat -tapahtuma 6.–8.6.

Rakkaan kotikaupunkimme parhaat maut laseissa ja lautasilla, nam! Olemme mukana Paska Kaupunnin parhaat ravintolat -tapahtumassa 6.–8.6. Tapahtuman aikana useat oululaiset ravintolat tarjoavat juuri tätä viikonloppua varten suunniteltuja, kuuden euron hintaisia herkullisia maisteluannoksia.

Me Puistolassa villiinnyimme innosta, kun pääsimme taas suunnittelemaan ouluisia herkutteluihanuuksia – niinpä osallistumme tapahtuman kaikkiin maistelukategorioihin!

Maisteluannoksia suunnitellessamme inspiroiduimme niin Oulun erilaisista puolista, kevään ja alkavan kesän raikkaasta vehreydestä kuin ihanien lähiraaka-aineiden valloittavista mauistakin.

Tervetuloa maistelemaan annoksiamme Puistolan kahvilan puolelle torstaista lauantaihin klo 16–20! Voit nautiskella maisteluannoksia myös ravintolamme puolella ruokailun yhteydessä.

Kahvilakategoria:
Paska kaupunni -macaron-leivos
Maku: mesiangervo-valkosuklaamousse & mansikka
Gluteeniton, sis. kananmunaa, mantelia ja valkosuklaata
“Inspiraatio leivokseen kumpusi kotikaupungistamme Oulusta – kauniista ja upeasta kesäkaupungista, josta löytyy myös omat rosoiset ja rustiikkiset puolensa. Kaikki yhtä kauniita omalla tavallaan. Meidän oma, rakas Paska kaupunnimme.”

Ruokaravintolakategoria:
Parsatartaletti
Suolainen tartaletti, vihreää parsaa, purjoa ja rakuunaa sekä mesiangervolla ja parmesaanijuustolla maustettua valkoparsakermaa ja keltuaisgeeliä.
“Loimme lautaselle kevään vihreyden ja raikkauden, joka muuttuu kesäiseksi lämmöksi. Annoksen kauneus ja herkullisuus edustavat Puistolan kevään ja kesän makuelämyksiä parhaimmillaan.”

Juomakategoria:
Kuusenkerkkää & raparperia
Alkoholiton
”Keväisen luonnon herääminen eloon innosti meidät kutsumaan ihanat kotimaiset lähiraaka-aineetkin mukaan juhlimaan kanssamme alkavaa kesää!”

Lue lisää Paska Kaupunnin parhaat ravintolat -tapahtumasta.