Kuulumiset / 19.10.2023

Täynnä! Tuhdit punaviinit -tasting keskiviikkona 8.11.

Joulu lähestyy ja Tuhdit punaviinit -tasting antaa meheviä vinkkejä juhlapyhien herkkupöytien juomahankinnoille. Tervetuloa maistelemaan ja inspiroitumaan Puistolan kahvilaan keskiviikkona 8.11. klo 19 alkaen!

Järjestämme tastingin yhteistyössä Winestaten ja viiniasiantuntija Katariina Immosen kanssa. Mukana maistelumeiningeissä on myös Jani Virta, Pohjoismaiden ja Baltian maiden Torres Brandy’s ambassador. Jani loihtii meille alkuun jouluisen cocktailin.

Tastingin hinta on 45 €/hlö. Hintaan sisältyy cocktailin ja viiden viinimaistiaisen (3 x 6 cl ja 2 x 4 cl) lisäksi viisi juomien kanssa paritettua pientä makupalaa. Tastingin makupaloille ei valitettavasti ole mahdollista huomioida erityisruokavalioita, pahoittelemme!

Maistelussa:
Torres Brandyyn rakennettu cocktail
Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir (Chile)
3 Finger Jack Zinfandell (USA)
Masi Costasera Amarone (Italia)
Masi Angelorum Reciotto (Italia)
Dows Nirvana Portviini (Portugali)

Tastingin kesto on n. 1,5–2 h. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja nappaa heti omasi verkkokaupastamme!

Ja hei, jos olette tulossa yhdessä isommalla porukalla, laitattehan paikkaa varatessanne mukaan myös toiveen, kenen kanssa haluatte saman pöydän ääreen. Tasting järjestetään kahvilassamme, jossa on kahden ja neljän hengen pöytiä. Pyrimme toteuttamaan kaikki toiveet mahdollisimman hyvin, mutta tässäkin nopeus on valttia!

Tasting on varattu täyteen.