Kuulumiset / 15.9.2020

Uusi Puistola on auki

Remontoitu Puistola palvelee taas entistä ehompana, sillä kesällä toteutettu remonttimme on saatu päätökseen, ja nyt herkkusuut saavan taas mahansa täyteen. Ravintolan remontin jälkeen olemme remontoineet myös verkkosivumme, jotta juuri sinä löytäisit entistä paremmin kaikki palvelumme!

Vaikka sisustusta ja ravintolan konseptia on hieman viilattu, herkullisimpia kotimaisia raaka-aineita arvostamme edelleen. Keittiömme tarjoaa ainutlaatuisia annoksia vaativimmillekin. Nykyään Puistolassa syödän kaikki herkut saman pöydän äärellä: myös pizzeriaklassikko Cantinan pizzat syödään nyt vaaleanpunaisen talon katutasossa.

Viiniä ja herkkuja

Uudistunut Puistola palvelee aamusta iltaan: himoitsit sitten aamiaista tai myöhäisillan viinilasillista, me palvelemme! Tuttu, pöytiintarjoiltu lounaamme katetaan tällä hetkellä tiistaista perjantaihin. À la cartea ja artesaanipizzaa tarjoilemme tiistaista lauantaihin klo 15 alkaen.

Muista myös, että Puistolan viinibaari tarjoaa päivän pelastusta iltaan asti – lasillisen voit nauttia ravintolasalin tai kahvilan puolelle, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että uusi lempiviinisi löytyy takuulla! Syksyn mittaan luvassa on myös viininmaisteluiltoja sekä tietenkin muuta, pikkujouluisampaa ohjelmaa.

Toivottavasti tapaamme pian sinutkin Puistolassa – olemmekin jo ikävöineet teitä kaikkia!

Puistolan väki